Over Ons

Ismijndataveilig.nl is opgezet omdat er helaas een grote groep gedupeerden is van het internationale concern Microsoft. Accounts die zonder duidelijke reden op slot worden gezet, slechte hulp tot geen eens meer reacties, het houdt gewoonweg niet op. Schades die in de vele duizenden euro’s lopen komen helaas vaker voor bij gedupeerden van Microsoft.

Tot hier en niet verder. Een groep gedupeerden is nu samen gekomen om te strijden tegen dit onrecht en we beginnen met deze website. Een locatie waar iedereen die gedupeerd is door Microsoft (en eventueel later door andere grote concerns) terecht kan. We beloven niet dat we je kunnen helpen, maar wellicht kun je je sterken aan het feit dat je niet de enige bent die gedupeerd is. En gezamenlijk kunnen we mogelijk WEL tot een oplossing gaan komen.

Allereerst is het belangrijk dat je je gegevens correct invult, zodat wij en anderen jou het beste kunnen helpen. Bij je profiel kun je bestanden uploaden, dit is voornamelijk handig mocht je het bewijs op een locatie willen hebben. Hier kan dan eventueel later door een advocaat of onafhankelijk adviseur naar worden gekeken.

Gebruik het forum om je te mengen bij wat anderen als problemen hebben en vergeet niet een eigen topic te maken met wat jou is overkomen. Hoe meer topics wij kunnen tonen aan bijvoorbeeld Radar, Kassa of de Consumentenbond, te groter de kans is dat er een oplossing gaat komen.

Helaas zijn wij erachter gekomen dat als een enkeling je geen kans maakt, maar als collectief van gedupeerden maken we die wel! Een voor allen en allen voor een als het ware.


Contact:
info@ismijndataveilig.nl